sábado, 17 de enero de 2015

   



GANDIA


Hui, dia 16 de Gener, jo i els meus companys hem anat a Gandia a veure una obra al Teatre Raval, aquesta obra és molt abstracta, has de saber captar que vol dir cada gest, cada acció... està basada en l'época dels nostres avis o vesavis.

Per una part, ha estat xula i agradable, perque no savies que anava a pasar ni que anaven a contar.
També tenia un to comèdic, que ha fet més amena i divertida l'obra.

I per altra banda, no podies identificar molt bé el que passava durant algunes parts de l'obra, perquè com ja he dit era molt abstracta.

A mí, personalment m'ha agradat, perque no era un obra com totes les demes, era algo especial, un obra que no era previsible, passaven actes inesperats.





Després d'esmorzar hem anat a la casa dels marquesos on els nostres professors ens han explicat que allí en estiu fan concerts de tot tipus de música, teniem previst veure una exposició: " LA DONA I LA CIÈNCIA", però ha resultat que no l'exposaven. Seguidament hem anat a veure un convent, que l'han convertit en una gran Biblioteca i finalment hem entrat a una Esglèsia d'estil gòtic.









1 comentario:

  1. Està molt bé Rosa. Segur estic que si t'haguesses esforçat un poc més, t'huria eixit un comentari preciós, però, clar com que estàs enamorada.....

    ResponderEliminar