sábado, 22 de noviembre de 2014
EL MILLOR QUE HI HA

En aquesta vida hi han coses bones i no tant bones, però jo vaig a fixar-me més en les bones...
Hi ha una frase que diu “Todo lo bueno se acava” , sí be... tot el bo s'acava, però per a que arrive algo millor, exepte una cosa, l'amor dels uelos o dels pares, podran faltar algun dia, però eixe amor mai s'acavarà, està sempre ahí sempre...

La cosa és que per moltes disputes i baralles que hi tingam, eixe amor mai s'en va, perquè els pares/mares i els uelos/ueles et van voler duran 9 mesos, duran 9 llargs mesos, sense saber com eres, ni que t'agrada, sense saber si eres lleig o guapo, si eres alt o baixet , sense saber si eres gros o flac.

I per això que aquestes persones són les que ens han senyat tot el que saben, no els podem retraure res, perque... ells són unes de les poques persones que sempre estaràn ahi, i si al final del nostre camí ja no estan, d'alguna manera sempre estarn al menys al nostre cap, als nostres somnis.

A qui sino, agrairli-ho tot? Primer que tot als uelos, aquelles persones que no deurien morir mai, perque que injusticia, no? Que ells ens vegen naixer i creixer, i que nosaltres els tingam que veure com se'n van, i com no, als pares, perquè a qui no li agrada veure riure als seus pares, i més encara per alguna cosa que has fet o que has dit, que aquell xicotet detall els faja per un segon riure.


No hay comentarios:

Publicar un comentario